Tellimussoit

Tellimussõit!

Vajad autot asjaajamiseks, linnast linna või miks ka mitte riigist riiki sõiduks?
Tellimussõiduks võime nimetada ridamisi märksõnu, nende hulgas transfeer, lennujaama transfeerid, ärisõit ja esindussõit, kellaajaline sõit kinno, teatrisse ning õhtusöögile või hommikul, õhtul ja öösel lennujaama, sadamasse või bussijaama.
Meie klientide seas on ka näiteks advokaadibürood, kelle töötajad hindavad sellist teenust kõrgelt. Miks? Vastus on imelihtne – AEG. Sõites Tallinnast Tartusse istungile, saab teel olles selleks valmistuda, tagasiteel koostada kokkuvõtet või tegeleda juba uue juhtumiga. Ehk siis 4-5 tundi AEGA on nagu maast leitud. Sama kehtib ka äripartneriga linnast-linna sõites. Ise autoroolis olles on suhteliselt keeruline kaasa mõelda ja arutleda, paratamatult kipub tähelepanu hajuma nii vestluselt kui ka liikluse jälgimiselt.
Oluliselt lihtsam on usaldada autojuhiamet meie professionaalsetele juhtidele, kes viivad Sind muretult ja turvaliselt punktist A punkti B ning vajadusel ka tagasi. Meie valikus on mugavad Mercedes-Benz E-klassi autod ning esinduslikumaks ja luksuslikumaks sõiduks pakume EQS täiselektrilist S-klassi.

Sinu aega ja mugavust väärtustades

VipGear OÜ
#kõiksõidudsõidameära
#wedrivealltherides

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top